Újra táncra perdít Ed Sheeran

Íme a Shivers!

Pár hete még megsiratott minket Ed Sheeran, mikor is egy elhunyt barátjának szóló dalt dobott piacra, most azonban ismét táncra perdít, ugyanis a Bad Habits-hez hasonló, pörgős szerzeménnyel jelentkezett. A dal a Shivers címet kapta, és eredetileg ez lett volna az első kislemez, amit megoszt közelgő = albumáról, ám végül úgy döntött, meghagyja őszre.

Míg a Bad Habits jól beindította a nyarat, a most debütáló szám mindig is kicsit őszi hangulatot keltett bennem, így a szeptembert tűztük ki. Remélem tetszeni fog, mert én nagyon szeretem

– árulta el az énekes.

A dalhoz egy extrém látványos klip is forgott, melyet Dave Meyers rendezett, Ed mellett pedig a színésznő AnnaSophia Robb is feltűnik benne.

Ed negyedik szólóalbuma, a = október 29-én érkezik, a beharangozó dala, a Bad Habits pedig még mindig ezerrel tarol, ugyanis jelenleg is a brit Official Charts első helyén csücsül. A megjelenésre óta, vagyis 11 hete szerepel a listavezető pozícióban, nem mellesleg pedig ez Ed 10. dala, ami felért a csúcsra. Vajon a Shivers folytatja a sikertörténetet?

Nemrég egyébként a MUSICDAILY olvasóinak is üzent az énekes: