Nagy valószínűséggel téged is megsirat Tate McRae és Jeremy Zucker közöse

Íme a that way!

Összeállt a fiatal kanadai tehetség, Tate McRae és Jeremy Zucker, a végeredmény pedig egy szívfacsaró ballada lett. Az érzelmekkel teli that way alapkoncepciójával valószínűleg sokat tudnak azonosulni, ugyanis arról szól, mikor egy kicsit többet kezdünk el érezni egy barátunk iránt, ezt pedig elsőre nem tudjuk hova tenni.

A dal eredetileg az énekesnő tavalyi, debütáló EP-jén szerepelt, elmondása szerint pedig hihetetlenül boldog, hogy sikerült Jeremy-vel összehoznia az új verziót.

Ez a kis that way remix mindennél többet jelent nekem, úgyhogy remélem, nektek is tetszeni fog. Jeremy az egyik kedvencem

– írta YouTube-on.

Tate, miután tavaly az egész világot meghódította you broke me first című slágerével, idén márciusban dobta piacra második EP-jét, TOO YOUNG TO BE SAD-et.

Jeremy debütáló albuma 2020-ban jelent meg love is not dying címmel, idén pedig a második Chelsea Cutlerrel közös EP-jét, a brent ii-t hozta el nekünk, melynek kapcsán a MUSICDAILY interjút is készített a párossal, amit ide kattintva tudsz elolvasni.