Vérbeli popsztár énjét csillogtatja meg Charli XCX

Íme a Good Ones!

Tavaly a tavaszi lezárások közepette, pár hét alatt dobta össze Charli XCX how i’m feeling now című karantén albumát, idén viszont a kísérletező, DIY stílus helyett vérbeli popsztár énjét vette elő, és ennek fényében készítette el legújabb korongját, melyről már meg is érkezett az első ízelítő, a Good Ones.

Az énekesnő elmondása szerint a dal, amellett, hogy arról a tendenciájáról szól, hogy az egészséges kapcsolatok helyett a mérgezők felé hajlik, körbejárja a popsztár létet is.

Az új fejezet első kislemeze körbejárja mindazt, amit az életem nyújthat nekem a mai világban: hírnév, csillogás, belső démonok és világslágerek

– írta a közleményében. 

A dalhoz készült kisfilmet Mexikóban forgatták, Hannah Lux Davis rendezte, a történetét pedig maga Charli írta.

Nagyon király volt a forgatás! Találtunk egy ultramenő helyszínt, ami igazán különlegessé tette az egészet, és belefeküdhettem egy koporsóba is! A videóban igazából nem fekszem benne, de ki akartam próbálni, és amúgy nagyon kényelmes

– mesélte a BBC Radio 1-nak.

Bár az még nincsen hivatalosan bejelentve, hogy mikor érkezik az album, a kisfilmben látható sírkőre a 2022. március 18-ai dátum van írva, így valószínűleg akkor jelenik majd meg. És hogy mire számíthatunk tőle?

Még mindig dolgozok rajta, de annyit elárulhatok, hogy a ‘80-as évek hangzásvilága felé hajlik, és nagy inspirációja volt Janet Jackson. Alig várom, hogy hallják az emberek!

Az elmúlt időszakban egyébként nem hagyta a rajongóit unatkozni Charli: a Good Ones megjelenése mellett ma látott napvilágot a Lady Gagával és AG Cookkal közös 911 remixe, ami a Dawn of Chromatica remix albumon található, a Joel Corry-vel, Jax Jones-szal, és Saweetie-vel közös OUT OUT pedig augusztus közepén jött ki.