Hatalmas bulihimnuszt robbantott Joel Corry, Jax Jones, Charli XCX és Saweetie

Íme az Out Out!

Egyesítette erejét Joel Corry és Jax Jones, Charli XCX és a rapper Saweetie, a végeredmény pedig egy hatalmas bulihimnusz lett! A fülbemászó szerzemény az OUT OUT címet kapta, és Joel Corry debütáló albumán kap majd helyet.

A két angol DJ egyébként egy régebbi, 2009-es slágert vett alapul a dalhoz, méghozzá a belga DJ Stormae Alors on danse-ét, ami akkoriban szinte minden európai ország slágerlistájának élén csücsült, így jó eséllyel az OUT OUT-tal is ez lesz a helyzet. A megírásában Charli-n és Saweetie-n kívül besegített többek között a slágergyáros KAMILLE, és az alternatív vonalat képviselő énekesnő, Låpsley is.

Joel 2015 óta zenél, az áttörő sikert azonban a tavalyi, MNEK-kel közös Head & Heart című megasláger hozta meg neki, majd pedig a David Guetta és RAYE közreműködésével készült BED is világszerte nagyot szólt. A dal társproducere, Jax Jones július elején dobta piacra legújabb EP-jét Deep Joy címmel, előtte pedig olyan dalokkal bombázott minket, mint a tavalyi I Miss You Au/Ra-val, vagy a This Is Real Ella Hendersonnal.

Charli tavaly tavasszal dobta piacra negyedik albumát, a How I’m Feeling Now-t, melyet csupán pár hét alatt készített el a koronavírus járvány kitörésének kezdetén, de már az új korongra sem kell sokat várni, aminek az előfutára szeptember 2-án érkezik Good Ones címmel, és az énekesnő elmondása szerint eddigi legpoposabb anyaga lesz. Saweetie eddigi karrierje során olyan dalokat villantott, mint a Tap In, vagy a Doja Cattel közös Best Friend, debütáló albuma, a Pretty Bitch Music pedig idén érkezik.