Marasztalja a nyarat Jason Derulo

Íme az Acapulco!

A platinalemezes, világhírű szupersztár, Jason Derulo új kislemezével tartja fenn a kánikulát. Az Acapulco című szám kisfilmjét maga az énekes-dalszerző rendezte, amely egy varázslatos szigeten játszódik. Jason aktív TikTok közönségének is kedvezett, hiszen az újdonság a hivatalos megjelenés előtt a felületen már elérhető volt.

Az amerikai tehetség, Jason Derulo – aki olyan toplistás megaslágerekkel írta be magát a poptörténelembe, mint a Whatcha Say, az In My Head, Take You Dancing vagy a Swalla – világszerte több, mint 200 millió lemezt adott el.

Tavaly az új-zélandi zeneszerzővel, Jawsh 685-val nemcsak a toplistákat, hanem napjaink elsőszámú, közösségi médiás felületét, a TikTokot is felrobbantotta: több, mint félmillió felhasználó osztotta meg a dalt, jellegzetes koreográfiával kiegészülve.

A nyári hangulatot idéző, Mexikó csendes-óciáni partján fekvő településről elnevezett újdonság is hasonló koncepción alapult: a popsztár egy, a dal instrumentális változatával vezette be a fülbemászó tracket, amelyet a rajongók előszeretettel használtak fel videós tartalmaikhoz. A táncos koreográfiával gazdagított videóklip pedig a vízparti helyszín mellett a dzsungel mélyére is elvezet.