1 hét alatt 3 videót forgattak a Little Mix lányok

Íme a Love (Sweet Love)!

Idén ünnepli 10. évfordulóját a Little Mix, ennek örömére pedig egy válogatás albumot dobnak piacra november 12-én Between Us címmel, melyen 5 vadiúj dal is helyet kap. Ennek előfutáraként érkezett most meg a Love (Sweet Love), ami a banda korai hangzását idézi, és igazán megcsillogtatják benne a hangi adottságaikat.

A dalt MNEKLauren Aquilina és Samika mellett Leigh-Anne és Jade írták, az utóbbi pedig a Capitalnek mesélt róla. 

Elég könnyű volt megírni, és nagyon jól szórakoztunk közben. Az volt a kiindulópont, hogy szerettünk volna egy dalt, ami arról szól, hogy szeretjük önmagunkat, és amit lehet pajzán módon, de totál ártalmatlanul is értemezni

– mesélte.

A kislemezhez természetesen klip is forgott, amit az anyatermészet inspirált, és amit Perrie és Leigh várandósan vettek fel, ami nem kis teljesítmény a részükről, ugyanis mielőtt “szülési szabadságra” mentek volna, egy hét leforgása alatt nem kevesebb, mint 3 videót forgattak le! A helyszín a londoni Syon House volt, a rendező pedig Samuel Douek, akivel a Confetti kisfilmjéről beszélgettünk még májusban.

És ha azt hinnénk, hogy most egy időre lelassítanak a lányok, tévedünk. Jövőre indul a Confetti turnéjuk az Egyesült Királyságban, Jade pedig jelenleg Los Angeles-ben tartózkodik, hogy dalokat írjon, de már alig várja, hogy haza utazzon, és találkozzon a lányokkal, illetve a kisbabáikkal.

Minden nap beszélünk a lányokkal. Természetesen meglátogatom őket, amint hazaértem, és alig várom már!

A Between Us november 12-én kerül a boltok polcaira a Little Mix eddigi karrierjének 21 legnagyobb slágerével, és 5 vadiúj szerzeménnyel kiegészülve.