Spanyol dallal zárja a nyarat Selena Gomez és Camilo

Íme a 999!

Idén tavasszal dobta piacra első spanyol nyelvű EP-jét Selena Gomez, most pedig a nyár zárásaként egy újabb slágergyanús spanyol dallal érkezett. A szerzemény a 999 címet kapta, és nem egyedül hallható rajta az énekesnő, hanem a latin zene egyik legújabb és legfelkapottabb csillagával, Camilo-val.

Camilo egy fantasztikus énekes és dalszerző, aki büszkén kimutatja az érzelmeit, emiatt pedig egyből megtaláltuk a közös hangot

– nyilatkozta Selena a közös munkáról.

A kolumbiai énekes nagy álma vált valóra, hogy Selenával dolgozhatott, mi több, elmondása szerint nélküle meg sem született volna a dal.

Már az elejétől fogva úgy írtam meg a 999-t, hogy Selena hangja volt a fejemben. Hatalmas megtiszteltetés, hogy vele dolgozhattam, először el sem tudtam hinni. Két vagy három éve egy interjúban megkérdezték tőlem, hogy ki az álom kollaborációm. A válaszom Selena Gomez volt, most pedig ez valóra vált

– áradozott Camilo.

A dalhoz egy álomszerű klip is forgott, melyben Selenát különböző színes parókákban láthatjuk.

Camilo legutóbb Shawn Mendes-szel állt össze egy dal erejéig, ebből született meg a KESI című slágere remix verziója. Második stúdióalbuma, a Mi Manos idén márciusban jelent meg.

Selena első spanyol nyelvű EP-je, a Revelación szintén idén márciusban jelent meg, mostanra pedig már a következő albumán dolgozik.