Mutasd meg az egyéniséged – hirdeti Liam Payne új dalában

Íme a Sunshine!

Karácsonyi dala után egy napsütéses, nyári slágerrel tért vissza Liam Payne! A szerzemény a Sunshine címet kapta, és az ősszel érkező Hibás Ron című Disney mese betétdalául szolgál. Az animációs film a kisiskolás Barney-ról, és a meghibásodott robotbarátjáról, Ronról szól, akik megannyi kalandon keresztül fedetik fel az igaz barátságot.

A film történetéhez igazodva a dalnak is az az üzenete, hogy ne próbálj beleolvadni a környezetedbe és olyan lenni, mint mindenki más: légy önmagad, és mutasd meg az egyéniséged a világnak. Amellett, hogy ő énekli a főcímdalt, Liam kölcsönzi a hangját az egyik karakternek is.

Hatalmas rajongója vagyok a Disney-nek, szóval egy valóra vált álom számomra, hogy dolgozhattam a Hibás Ron-on, és a főcímdalát is én énekelhettem. Nagyon jó móka volt, alig várom, hogy lássátok

– mesélte az énekes.

A dalhoz természetesen klip is forgott, melyben a szőke Liam egy csirke mellett is feltűnik, emellett pedig jelenetek vannak benne a meséből.

Liam egyébként már gőzerővel dolgozik debütáló albuma, a 2019-es LP1 folytatásán, a Hibás Ron pedig október 21-én kerül a magyar mozikba.