Rita Ora az Eiffel-toronyról ad koncertet

Ikonikus előadók, ikonikus helyszíneken.

Az EFOTT-ot és a Balaton Soundot is megjárt Rita Ora most egy igazán izgalmas helyszínen ad koncertet, melyet online is közvetíteni fognak – sőt, élőben még közönségre is számíthat az énekesnő.

Igaz, az énekesnő párizsi koncertjén nem csak a zenén lesz a hangsúly, hanem a divaton is, hamár a Párizsi Divathét záróeseményeként funkcionál majd az ICONIC PEOPLE IN ICONIC PLACES rendezvénysorozat, melynek neve nem árul zsákbamacskát: meghatározó előadók lépnek fel szerte a világban népszerű, turistalátványosságként is funkcionáló helyeken. Az első ilyen estét Rita fogja megtartani és óriási bulit fog várhatóan csapni dizájner outfitekben szeptember 30-án. Jegyek augusztus 27-étől lesznek elérhetőek az énekesnő weboldalán.

Emlékezetes lesz számomra ez az este. Elismerés, hogy egy ilyen helyen léphetek fel és rám tervezett Fendi, Miu Miu, Lanvin és Alexandre Vauthier ruhákban tehetem ezt. Alig várom, hogy a rajongóim is érezzék Párizs energiáit, biztosan maradandó élmény lesz

– nyilatkozta az énekesnő.

A koncertet 4K-ban fogják majd közvetíteni és AppleTV+ és RokuTV-n lesz majd nézhető, illetve a koncert online felületén is. A jegyek által befolyt összeg 10%-a pedig Soccer Aid for UNICEF kezdeményezéshez folyik majd be.