Óriási tömeg gyűlt össze RITA ORA EFOTT-os koncertjén

Rita jött, leénekelte a fejünket és megint azt hitte Budapesten van.

Tavaly sem volt panasz Rita Ora majd egy órás koncertjére a Balaton Sound-on, azt pedig most talán sikerült überelnie is.

Először is, brutálisan sok ember gyűlt össze az énekesnő 10 órási koncertjén, ami amúgy szépen el is kezdődött 1-2 perc csúszással – amiről tudjuk, hogy a koncertes világban kvázi semmi. Maga az énekesnő is meglepődött, sőt

koncertje közben az embertömeg láttán.

Ora hozta a papírformát, slágerek slágerek hátán. A predikciónk pedig majdnem tökéletes volt, 2 dallal kevesebbet énekelt, mint amit mi megjósoltunk. Volt itt minden: Rita első saját kislemezétől, az R.I.P-től kezdve, az új kislemezén, a New Look-on át, a legismertebb feature-jein, mint például az Iggy Azalea-val közös Black Widow vagy a DJ Fresh által jegyzett Hot Right Now-n keresztül az igazi fanoknak szóló random album track, a Keep Talking.

https://www.instagram.com/p/Bz24MF1FtZY/?utm_source=ig_web_copy_link

A koncert végén pedig majdnem el is sírta magát az énekesnő, aki az egész koncertet láthatóan élvezte, sőt egyszer meg is jegyezte, hogy nagyon elvonja a figyelmét az, ahogyan az első sorokban énekeljük dalszövegét, ezért el is felejti azt.

Az EFOTT Fesztivál pedig szintén hozta a papírformát: az egyik legkellemesebb hazai fesztiválunk. Családias de mégis színvonalas, az árak sem elrugaszkodottak a hazai viszonylatokhoz képest. Sajnos a pénteki napot többször is elmosta az eső, főleg a felhőszakadás Ora koncertje után tett be a fesztiválozóknak illetve a helyszínnek de sajnos ezeket bele kell kalkulálni egy szabadtéri eseménybe.