Selena Gomez: Soha nem hagynám ott a zenei karrierem

Mi több, máris új zenén dolgozik az énekesnő!

Majdnem pontosan fél évvel ezelőtt Selena Gomez a Vogue-nak tett egy olyan kijelentést, ami sokkolta és meg is ijesztette a rajongóit: akkor azt nyilatkozta, hogy ad még egy utolsó esélyt a zenei karrierjének, mielőtt visszavonulna. Szerencsére azonban úgy tűnik, nincs miért aggódnunk, ugyanis nemrég az Elle magazin kérdezte erről a kijelentéséről, így kiderült, hogy az énekes-színésznő mostanra már más véleményen van.

Szerintem soha nem hagynám ott a zenei karrierem

– jelentette ki.

Mi több, máris új zenén dolgozik, amit egy TikTok videóban osztott meg velünk!

@selenagomez

work

♬ original sound – Selena Gomez

De akkor miért mondta hónapokkal ezelőtt, amit mondott? Elmondása szerint a rengeteg kritika miatt, amit kap a hangja és a zenéje miatt úgy érzi, folyamatosan bizonyítania kell magát énekesnőként.

Nem azt mondom, hogy szeretnék egy Grammy-t. Csak úgy érzem, hogy mindig próbálom a legjobbat nyújtani, és az egész rólam szól. A színészkedéssel ellentétben a zene nagyon személyes. Az egész lelkedet kiöntöd.

Nem csak a zenéjéről beszélgetett a magazinnal, hanem a közösségi médiáról is. Hiába követik több, mint 254 millióan az Instagramon, mégsincs rajta az alkalmazás a telefonján, azóta pedig sokkal inkább jelen van a saját életében. Régebben, azonban, mint kiderült, Selena is pont úgy el tudott veszni benne, mint bárki más.

Nincs rajta a telefonomon, így nincs kísértés sem. Hirtelen meg kellett tanulnom, hogyan legyek el magamban. Először idegesítő volt, mert korábban órákat töltöttem azzal, hogy más emberek életét nézegettem. Azon kaptam magam, hogy olyan emberek két évvel ezelőtti posztjait nézegetem, akiket még csak nem is ismerek!

Tavaly év eleje óta a felszabadult idejét a zene és a színészkedés mellett egy újabb szenvedélyére is tudja fordítani, és ez nem más, mint a sminkmárkája. A Rare Beauty-val egy olyan márkát szeretett volna létrehozni, ami segít kiemelni az emberek természetes szépségét, és elutasítja az elérhetetlennek tűnő szépségideálokat, emellett pedig jótékonykodik is vele: a következő 10 évben 100 millió dollárt szeretne összegyűjteni a mentális egészségünket szolgáló szervezeteknek.

Mindenhez, amit csinálok, kapcsolódik valamilyen jótékonykodás. Ha nem sül ki belőle valami jó, nem is érdekel a dolog. Nekem nincs szükségem több pénzre. Emberekre van szükségem, akik hajlandóak harcolni velem. Ha meghalok, azt szeretném, hogy a lelkemért emlékezzenek rám az emberek.