Selena Gomez: Adok egy utolsó esélyt a zenei karrieremnek, mielőtt visszavonulnék

Úgy néz ki, a jövőben nem a zenei karrierjére szeretne fókuszálni Selena.

Alig pár nap, és érkezik Selena Gomez első spanyol nyelvű EP-je, a Relevación, ezért is olyan meglepő a kijelentés, amit a Vogue-nak adott interjújában tett. Az énekesnő ugyanis azt nyilatkozta, hogy a következő lemeze után szeretne visszavonulni a zenei karrierjétől! Hogy mi áll ennek a döntésének a hátterében? Részben a rengeteg kritika, ami a munkásságát érte, részben pedig az, hogy a karrierje más területeire szeretne fókuszálni a jövőben. 

Selena elmondása szerint úgy érzi, az emberek még mindig nem veszik komolyan énekesnőként, emiatt pedig nehéz zenét csinálnia, és megkérdőjelezi, hogy van-e értelme egyáltalán.

Lose You to Love Me szerintem a legjobb dal, amit valaha kiadtam, és egyeseknek még ez sem volt elég. Sok ember van, aki szereti a zenémet, és nagyon hálás vagyok értük, miattuk csinálom az egészet, de legközelebb, amikor albumot adok ki, máshogy vágok neki. Akarok adni egy utolsó esélyt a zenei karrieremnek, mielőtt visszavonulok

– árulta el Selena.

Természetesen ha tényleg feladná a zenét, akkor sem tűnne el teljesen a reflektorfényből, hiszen több egyéb mellett ott van a színészi karrierje is, amire szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben. Ehhez a kezdő löket a közlegő sorozata, az Only Murders in the Building, mely az első széria lesz a Varázslók a Waverly helyből óta, amiben főszerepben láthatjuk, de a hírek szerint egy horrorfilmben is feltűnik majd.

Nem csak a képernyőn szeretne többet szerepelni, hanem producerként és rendezőként is kipróbálná magát:

Még csak a legelején vagyok annak, amit csinálni szeretnék, de ehhez segíségre lesz szükségem. Alig várom a pillanatot, mikor majd egy rendező észreveszi, hogy képes vagyok olyat alkotni, amit még soha senki nem látott.

Na de ne rohanjunk ennyire előre, hiszen a fentebb említett “utolsó esély” előtt még március 12-én érkezik az énekesnő első spanyol nyelvű EP-je, a Revelación, mellyel latin származása előtt tiszteleg. Elárulta, hogy minden felvétel előtt egy órát töltött a spanyol tanárával, egy órát pedig az énektanárával, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Egyszerűbb spanyolul énekelnem, mint beszélnem!

A középlemezen olyan szerzemények kaptak helyet, mint a DJ Snake-kel közös Selfish Love, vagy a beharangozó dala, a De Una Vez. Selena legutóbbi teljes albuma tavaly januárban került a boltok polcaira Rare címmel, melynek az első kislemezével, a Lose You to Love Me-vel zsebelte be az énekesnő karrierje legelső Billboard Hot 100 listavezető slágerét.