Ludus Lady Gaga Night II: nyerj páros belépőt Lady Gaga bulira a Budapest Parkba!

Augusztus 20-án, pénteken Lady Gaga lesz a főszerepben a Parkban!

Tavasz végén tért vissza Budapest egyik legmenőbb LMBTQ bulisorozata, a Ludus, azóta pedig több tematikus estével is készültek nekünk a szervezők. Volt már Lady Gaga Night a Born This Way album 10. évfordulójának ünneplésére, Nicki Minaj Night, most pedig, augusztus 20-án ismét az Anyaszörnnyé lesz a főszerep, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel újabb Lady Gaga Night kerül megrendezésre. A hivatalos Facebook eseményért katt ide!

Az eseményre 3 darab páros belépőt is nyerhettek velünk pár egyszerű lépést követve. Hogy pontosan mit kell tennetek érte? A részleteket megtaláljátok az alábbi posztban:

A Ludus, a Budapest Park első saját szervezésű LMBTQ bulisorozata, tavaly júliusban indult útjára, és hetente, péntekenként jelentkezik a Hoppá terasz földszinti részén. A Park atmoszférája tökéletesen megalapozza a buli hangulatát, a “Hagyd kint a valóságot” szlogenjük pedig erre a rendezvényre is egy az egyben ráillik: a Ludus görög szó jelentése ugyanis a flörtölés, a játékos szerelem, és a hedonista, pillanatnyi élvezetek.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény az érvényben lévő kormányrendelet alapján kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, 23 óra után pedig kiskorú nem tartózkodhat a Park területén, védettségi igazolványtól függetlenül.