Ava Max: még mielőtt énekes lettem volna, sok munkahelyről rúgtak ki

Úgy tűnik nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik.

Ava Max egyik pillanatról a másikra lett Európa egyik legnépszerűbb pop énekesnője, Sweet but Psycho c. dala pedig új életet lehelt a mainstream popzenébe. De amíg eljutott idáig, az azért nem volt ennyire egyszerű. Erről már a MUSICDAILY-nek adott interjújában is mesélt egy keveset, de most sokkal több részletet osztott meg életéről.

Az énekesnő, mint tudjuk az életét a zenének szentelte és addig harcolt, amíg el nem érte azt, amit szeretett volna – ilyen például egy lemezszerződés, melyet az Atlantic Records-szal sikerült megkötnie, miután SoundCloudra feltöltötte Anyone but You c. dalát, melynek elején egyébként édesanyja hallható.

Kiskorom óta szenvedélyem a zene, nem igazán volt, hogy mást csináltam volna életemben. Próbálkoztam néhány munkahellyel, de valahogy soha nem sikerült maradnom, pedig valami normálisat szerettem volna. Sok ember mondta, hogy ez csak egy álom és soha nem leszek híres előadó, 1 a millióból az esélye…

Hiába próbálkozott olyan munkákkal, mint eladó vagy recepciós, valahogy sosem érezte helyesnek amit csinál: kívülállónak érezte magát a munkahelyeken, aztán fel is adta a keresgélést és a zenére fókuszált.

Átlagos melóhelyeim voltak, sok irodai is, de mindig valamiért kirúgtak. Voltam egy körmösnél recepciós, ami egyáltalán nem ment, mert matekozni kellett. Aztán dolgoztam egy plázában is, egy hajkiegyenesítő-termékeket áruló pultnál.

Persze azért az is hozzájárult ehhez, hogy a reggeli rutinját egy forintért sem változtatná meg. Olyannyira, hogy amikor számon kérték, hogy miért késik folyton, annyit válaszolt, hogy nincs reggel cappuccino nélkül.

Addig volt jó az is, amíg a főnököm meg nem említette, hogy minden nap 20 percet kések, és megkérdezte merre járok mindig? Én meg csak annyit tudtam rá mondani, hogy a reggeli cappuccinomért megyek olyankor. Amire ő azt mondta, hogy jó kelj fel korábban… én pedig nem tudtam erre mondani semmit. Aztán felmondtam.

Az énekesnő új kislemeze hamarosan érkezik, mely a Heaven & Hell bővített kiadásán kap majd helyet, majd pedig a pletykák szerint egy turné bejelentés is érik, sőt a második lemeze is szinte teljesen készen van, szóval izgalmas idő elé nézünk. Jelenleg egy 2018-as közreműködése, az Into Your Arms kezd virális lenni TikTokon.