Megérkezett Halsey új albumának dallistája, és egy online koncerttel is készül

Nagyon izgalmasnak ígérkezik az album!

Augusztus 27-én érkezik Halsey negyedik albuma, mely az If I Can’t Have Love, I Want Power címet kapta, most pedig a dalok címeit is megosztotta velünk az énekesnő. A korongon, aminek egyébként Atticus Ross mellett a Nine Inch Nails frontembere, Trent Reznor volt a producere, 13 dalt tartalmaz majd, és egyiken sem lesz egy közreműködő előadó sem.

Nagyon jó érzés, hogy újra van egy albumom, amin nincs közreműködő előadó. Úgy éreztem, most csak az én hangomnak kell előtérbe kerülnie, a Badlands-hez hasonlóan. Alig várom, hogy halljátok az egészet

– írta Twitter oldalán.

Halsey elmondása szerint az anyag a kezdetektől fogva a halandóságról, az örökké tartó szeretetről, és a világban elfoglalt helyünkről szólt, a várandóssága pedig csak felerősítette ezeket, és hozzáadott a témákhoz. Egy rajongó kérdésére azt is elárulta, hogy a honey című dal egy vad lányról szól, a The Lighthouse-t pedig imádni fogjuk.

A lemez megjelenése alkalmából több izgalmas dologgal is készül az énekesnő. Első körben egy egyórás filmmel Colin Tilley rendezésében, amelyben felcsendülnek az új dalok, ám ez sajnos hazánkban nem lesz látható a mozikban. Egy online koncerttel is kedveskedik viszont a fanoknak, amit már mi is tudunk majd nézni.

A show magyar idő szerint augusztus 30-án, 7 órakor kezdődik, a jegy pedig 5200 forintba kerül, és ide kattintva tudod megvenni. Az If I Can’t Have Love, I Want Power augusztus 27-én kerül a boltok polcaira.