Lil Nas X majdnem szerepelt az Eufóriában

Egyre több érdekesség lát napvilágot az Eufória háza tájáról.

A napokban cikkeztünk arról, hogy az énekes, Dominic Fike szinte főszerepet kapott az Eufória második évadában, most pedig Lil Nas X is mesélt arról, miért utasította vissza a szerepet a sorozatban.

Annyi biztos, hogy a koronavírus járvány neki sem volt egyszerű: nem hagyta el lakását, sőt a zenélés sem ment annyira egyszerűen számára. Hiába próbálkozott, valahogy mindig falakba ütközött.

A pandémia első időszakát zenéléssel és sírással töltöttem – semmi köztes állapot nem volt. Az első egy hónapban ki sem léptem a házból, igazából egyszer elhagytam otthonomat, de nagyon kritikus voltam magammal szemben ekkor. Egy teljesen más ember lettem – ki merem nyitni a számat és ki merem fejezni önmagamat, egy igazi, erős meleg férfi lettem, aki ki meri fejezni művészetét.

2021 talán legpolgárpukkasztóbb dalával, a Montero (Call Me by Your Name)-el sikerült azt a figyelmet megkapnia amit tényleg meg is érdemel, előtte sokan csak egyslágeres szenzációnak tartották. Majd megmutatta, hogy bizony helye van a zeneiparban és egy olyan rést tölt be, ami eddig hiánycikk volt.

Még nyár előtt érkezik debütáló lemeze is, mely a Montero nevet fogja viselni és extrán személyes lesz – vagyis állítja az előadó, aki elmondása szerint egy kicsit szakít eddigi stílusával és rajongói majd egy új oldalát ismerhetik meg a lemezen.

Őszinte leszek, a vírushelyzet segített felismerni azt, hogy meg kell állítanom, hogy ne az emberek igényeit figyeljem és elégítsem ki és ne úgy éljek az emberek fejében, mint az a jófej meleg srác, akit el lehet fogadni. Régen ezt bóknak vettem, de igazából nem az. Ez csak annyit jelent, hogy a nagy átlag normáinak megfelelsz és az ilyen emberek soha nem válnak legendákká. Önmagamat szeretném adni a zenémben.

Az énekes-rapper egy ideig nem rendelkezett testőrrel, de néhány embert annyira frusztrált az amit bemutatott Montero c. dalának videójában, hogy napokig követte.

Sokszor nem érzem magam biztonságban. Pláne amióta kijött a Montero videója. Volt egy eset, hogy egy ember aki elkezdett követni autóval és szitkozódott végig. Ekkor fogadtam fel testőröket.

És, hogy mi a terve a jövőben? Kizárólag a zenéjére szeretne fókuszálni, miközben sok fiatalt inspirál. Még egy főszerepet is visszautasított az Eufória második évadában, csak azért, hogy kizárólag zenéjét helyezze előtérbe.

Úgy volt, hogy szerepelni fogok az Eufóriában, de végül nem, mert nem akartam kevesebbet foglalkozni azzal, hogy tökéletesítsem a korongomat. Mindenképp szeretnék színészkedni is, de most apait-anyait bele kell adnom a zenémbe. Az első filmemnek elképesztőnek kell lennie.