© HBO

Dominic Fike szerepet kapott az Eufóriában

3 új színész csatlakozik a szériához.

Igaz, egyelőre semmi információnk sincs arról, hogy mikor várható az Eufória második évadának debütálása, a 2019-es első évad után viszont már épp itt lenne az ideje.

A készítők 2 plusz epizódot készítette a koronavírus járvány alatt, hogy enyhítsék a rajongók vágyait a sorozattal kapcsolatban, aztán jött a hír, hogy forog a második évad. A pletykák szerint még idén évvégén is érkezhet az új etap, de a 2022 inkább valószínűbb.

Szerencsére addig sem maradunk minimális infók nélkül, hamár magáról a cselekményről tényleg fogalmunk sincs: 3 új szereplő és érkezik. Ezek közül az egyik az énekes-dalszerző, Dominic Fike, akinek ez lesz élete első nagyobb szereplése és elmondása szerint Rue és Jules jó haverja lesz. Mellé még Minka Kelly, aki a Charlie angyalai sorozatból vagy az Almost Humanból lehet ismerős és Demetrius ‘Lil Meech’ Flenory Jr. érkezik.

Természetesen az ismerős arcok is visszatérnek, köztük Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi Maude Apatow, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Sydney Sweeney, Eric Dane és Algee Smith is.