Így hangzik élőben Billie Eilish új albumának címadó dala

Jimmy Fallon vendége volt az énekesnő.

Kicsit több, mint egy hete, hogy megjelent Billie Eilish várva várt második stúdióalbuma, ami Happier Than Ever, így természetesen jelenleg teljes mértékben promóüzemmódra kapcsolt az énekesnő, hogy népszerűsítse a korongot. Legutóbb Jimmy Fallon műsorának volt a vendége, ahol fel is lépett, méghozzá a címadó dallal, ami először csendült fel élőben.

A fellépésre, melyben Billie igazán megcsillogtatta élőben is a hangi adottságait, egy egyszerű fekete outfitet választott, a háttér pedig egy felhős égbolt volt, ami viharossá vált, mikor a zenében is elérkezett a fordulópont.

Természetesen interjút is adott a házigazdának, ahol mesélt arról, hogy miért rendezi saját maga a videóit, a szinesztéziájáról, a jövőre induló, teltházas turnéjáról is, illetve azt is elárulta, hogy a Happier Than Ever, és az Oxytocin című dalokat várja a legjobban, hogy élőben, közönséggel is előadja őket.

Legalább hatszor álmodtam koncertekkel csak ezen a héten… nem túl jó és kielégítő érzés élő közönség nélkül fellépni

– mesélte.

A Happier Than Ever világkörüli turné jövő februárban startol el az USA-ban, majd nyáron egy nagy-britanniai kitérő után Európába is ellátogat vele, a legtöbb koncertje pedig már hetek óta teltházas.