Véget ért az Emily Párizsban második évadának forgatása

4 hónapig folytak a munkálatok.

Egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy megkapjuk a Netflix sikersorozata, az Emily Párizsban új részeit, ugyanis hivatalosan is befejeződött a második évad forgatása. A munkálatok idén május elején kezdődtek meg, természetesen a francia fővárosban, és majdnem kereken 4 hónapig tartottak.

A napokban a főhőst, Emily-t alakító Lily Collins jelentkezett be Instagram oldalán a forgatás utolsó napjáról a kollégájával, Ashley Parkkal, majd a következő nap már arról posztolt, hogy hivatalosan is véget értek a munkálatok.

Az egyik legemlékezetesebb élményem volt, hogy Párizsban lehettem a családommal és a munkatársaimmal az elmúlt 4 hónapban, 67 napot ebből a forgatáson. Minden pillanatáért hálás vagyok. Alig várom, hogy láthassátok, mivel készültünk a második körre

– írta a színésznő.

És hogy mire számíthatunk az új évadban? Először is Emily karaktere egy kis változáson megy keresztül, és magabiztosabb lesz, mint az elsőben.

Sokkal jobban bele fog olvadni a környezetébe, és kiismeri majd magát a városban. Magabiztosabban áll a dolgokhoz, tulajdonképpen tényleg kialakítja a saját életét Párizsban

– nyilatkozta Darren Star, a show készítője.

A szereplő közül természetesen visszatérnek a régi kedvencek, így Ashley Park ismét Mindy bőrébe bújik, és Lucas Bravo is Gabrielként tűnik fel, emellett pedig újak is érkeznek: Lucien Laviscoun a szarkasztikus, és aranyosan cinikus Alfie szerepét játssza majd, Arnaud Binard pedig egy nightclub tulajdonosaként kapcsolódik be a történetbe.

Az is biztos, hogy legalább egy epizód erejéig ismét elhagyjuk majd Párizst, ugyanis a stáb forgatott a napsütéses Dél-Franciaországban is. Arról még nincs hivatalos információ, mikorra tervezik a premiert, de valószínűleg ősz közepére várható.