Érkezik Taylor Swift és Ed Sheeran újabb közös dala

Íme a Red (Taylor’s Version) dallistája!

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, november 19-én érkezik Taylor Swift negyedik, Red című albumának újra felvett verziója, melyen nem kevesebb, mint 30 dal kap majd helyet. Ahogy az áprilisban megjelent Fearless (Taylor’s Version)-ön, úgy itt is kapunk az eredeti dalok mellé jópár eddig soha nem hallott szerzeményt is a korong érájából, és nem akármilyen duett partnerekkel megfűszerezve.

Helyet kap ugyanis a lemezen egy újabb közös dal Ed Sheerannel, mely a Run címet kapta, de hallható lesz egy-egy számban Chris Stapleton, Phoebe Bridgers, és a Foster the People-ből ismert Mark Foster is.

Íme a teljes dallista:

A Red eredeti verziója 2012-ben jelent meg, és egy új, poposabb oldalát csillogtatta meg vele az énekesnő, amivel hatalmas sikert aratott, és új szintre emelte a karrierjét. Olyan slágereket köszönhetünk az albumnak, mint a We Are Never Ever Getting Back Together, az I Knew You Were Trouble, a 22, vagy a címadó Red, és olyan rajongói kedvencek vannak rajta, mint az All Too Well, melynek egy új, 10 perces változata is felkerült az újragondolt lemezre.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Taylor és Ed Sheeran összeáll egy duett erejéig:a 2017-es Reputation-ön is összeálltak az End Game című dalra, az első közös daluk, az Everything Has Changed pedig szintén a Red-en jelent meg, így ebből is kapunk egy újra felvett változatot a koronggal együtt, november 19-én.