30 dallal érkezik Taylor Swift verziója Red c. lemezéből!

Sőt, egy 10 perces dal is helyet kap majd a lemezen.

Taylor Swift megállíthatatlan, alig pár hete kaptuk meg a Fearless c. lemezének új verzióját, melyet ikonikusan Taylor verziójának nevezett el, mint ahogy az összes többi lemezének újrafelvételét is hasonlóan fogja elnevezni. Mint most megosztotta velünk, a Red (Taylor’s Version) a következő, melyet megkapunk.

Az újragondolt korong még extrább, mint amire számítottunk, ugyanis a november 19-én érkező korong 30 (!) dalt fog tartalmazni, abból egy pedig az All Too Well c. dalnak egy új, 10 perces változata. Mesteri!

A zenék és a dalszövegek a Red-en egy fájdalommal élő embert mutattak be. Sok érzést hozott elő a korong, amelyek a végén valahogy kiegészítették egymást, összeillettek: Boldog, szabad, zavarodott, magányos, feldúlt, eufórikus, vad és a múltbéli emlékek által kínzott. Olyan volt amikor stúdióztam különböző emberekkel és különböző stílusokkal kísérleteztem, mintha egy-egy új életet próbálnék fel.

Meséli az énekesnő. Ha ez nem lenne elég, az Instagram posztjában arról is beszél, hogy most lesz az első alkalom, hogy mind a 30 dalt hallhatjuk, amit eredetileg erre a korongra szánt és teljesen befejezett. Előrendelni a digitális verziót egyelőre csak Swift hivatalos weboldalán lehet, ahol a csodálatos borítót is megtekinthetjük.