A Varázslók a Waverly helyből sztárjával erősít az új Pretty Little Liars

Újabb szereplő csatlakozott az új hazudozókhoz.

Már javában zajlanak a Pretty Little Liars rebootjának, a Pretty Little Liars: Original Sin-nek a munkálatai, és a forgatás is megkezdődik még idén nyáron. Az első két főszereplőt, Chandley Kinney-t és Maia Reficco-t már július elején megismerhettük a Dealine jóvoltából, most pedig egy újabb főhősről hullott le a lepel, aki nem más, mint Bailee Madison.

A 21 éves színésznő többek között a Disney-csatorna ikonikus sorozatából, a Varázslók a Waverly helyből-ből lehet ismerős, melyben Maxine Russo karakterét alakította, de karrierje során játszott az Egyszer volt, hol nem volt-ban, az Életem nyara című idei Netflix filmben, sőt, még Meghan Trainor két klipjében is feltűnt.

Bailee-t Imogen szerepében láthatjuk majd, aki egy igazi túlélő. Csak úgy, mint a többi hazudozó, ő is a végsőkig kitart, és egyfajta vezérszerepet tölt be abban, hogy megfejtsék, ki is az az A, miközben a saját és a társai életéért küzd.

A sorozat története szerint Millwood városában járunk, ahol 20 évvel ezelőtt egy tragikus eseménysorozat majdnem szétszakította az egész települést. A jelenbe érve egy csapat tinilány egy rejtélyes, ismeretlen zaklatóval találja szembe magát, aki megesküdött, hogy megfizetteti őket a szüleik két évtizeddel azelőtt elkövetett bűneiért – és a sajátjaikért is. 

Bár a helyszín nem az eredeti sorozatban megismert Rosewood, az új városka csupán pár mérföldre fekszik tőle, ugyanis egy univerzumban játszódik a kettő.

A forgatás még idén nyáron megkezdődik, azt azonban nem tudni még, mikorra tervezik a premiert.