Ismerd meg az új Pretty Little Liars történetét és első két főszereplőjét!

Még idén nyáron megkezdik a forgatást.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, hamarosan érkezik a 2010-es évek egyik ikonikus sorozata, a Pretty Little Liars új változata, mely a Pretty Little Liars: Original Sin címet kapta. A siker szinte garantált, hiszen a készítők ugyanazok, mint akik a Riverdale-ért és a Sabrina hátborzongató kalandjaiért is felelősek, emellett pedig az új adaptáció, mely egyébként Sara Shepard bestseller könyvein alapszik, egy teljesen új, az eredetinél sokkal sötétebb történetet mutat majd be, teljesen új szereplőkkel. 

Hogy pontosan kik is lesznek ők? A Deadline hozta nyilvánosságra az első két főhős kilétét, akik nem mások, mint Chandler Kinney és Maia Reficco. Íme minden, amit tudunk a karaktereikről, és a sorozat sztorijáról.

A történet

Millwood városában járunk, ahol 20 évvel ezelőtt egy tragikus eseménysorozat majdnem szétszakította az egész települést. A jelenbe érve egy csapat tinilány egy rejtélyes, ismeretlen zaklatóval találja szembe magát, aki megesküdött, hogy megfizetteti őket a szüleik két évtizeddel azelőtt elkövetett bűneiért – és a sajátjaikért is. 

Bár a helyszín nem az eredeti sorozatban megismert Rosewood, az új városka csupán pár mérföldre fekszik tőle, ugyanis egy univerzumban játszódik a kettő.

Chandler Kinney, mint Tabby

A 20 éves Chandler egy feltörekvő rendező, Tabby karakterét fogja alakítani, aki él-hal a horror filmekért, és a többi hazudozóhoz hasonlóan ő is egy tiktot rejteget.

A színésznőt legutóbb a Disney filmsorozata, a Zombik 2. részében láthattuk, és már biztos, hogy a harmadikban is visszatér majd. Emellett feltűnt már az Amerikai Horror Story második évadában, a Halálos fegyverben, és a Riley a nagyvilágban című Disney szériában is. 

Maia Reficco, mint Noa

A szintén 20 éves Maia Noa, egy tehetséges de cinikus természetű sztárfutó szerepében tűnik fel, aki a kelleténél nagyobb zűrbe keveredik, így, miután egy egész nyarat töltött javítóintézetben, próbál visszaszokni a normális kerékvágásba.

A színésznő jelenleg eddigi legnagyobb szabású munkáját forgatja, ugyanis a Netflix Strangers című alkotásában kapott szerepet nem is akárki, hanem a Riverdale Camila Mendes-ze mellett. Számos színházi darabban, például az Evitában is játszott New York különböző színházaiban, legismertebb szerepe pedig Kally a latin-amerikai Nickelodeon Kally’s Mashup című sorozatában, amiért számos díjat kapott, például a Kids’ Choice Awards-on is.

A sorozatot még idén nyáron elkezdik forgatni, arról azonban egyelőre nincs hír, mikorra tervezik a premiert.