2 és fél perces előzetes érkezett Selena Gomez új sorozatához

Nyár végén érkezik az Only Murders in the Building.

Már nem kell sokat várni, mire újra állandó szereplőként láthatjuk Selena Gomezt a képernyőn, ugyanis augusztus 31-án premierel az USA-ban az Only Murders in the Building, mely az első sorozata lesz a Varázslók a Waverly helyből óta. Az első előzetest még június végén megkaptuk, ebből azonban nem derült ki túl sok minden, hiszen csupán egy perces volt, és ízelítőnek szánták.

Most viszont érkezett hozzá egy 2 és fél perces trailer is, amiből már annál inkább kiderül, mire is számíthatunk a sorozattól. Megtudjuk belőle többek között azt, hogy hogyan kezd nyomozásba a 3 főszereplő egy, a szomszédjukban történt gyilkosságot követően, és azt is, hogy mindezt egy podcastben örökítik meg.

A történet szerint a 3 főhős, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short), és Mabel Mora (Selena Gomez) élnek-halnak a bűntényekért és a megoldásukért, egy nap pedig maguk is egy ilyen ügy kellős közepén találják magukat, mikor is az egyik szomszédjukat meggyilkolják. De, mint ahogy arról az előzetes is tanúskodik, mindez vicces köntösbe lesz öltöztetve, ugyanis egy vígjátékról beszélünk.

Mellettük feltűnik még a szériában Aaron Dominguez, aki Oscar szerepét alakítja majd, Amy Ryan, és Nathan Lane is. A premier az USA-ban augusztus 31-én lesz a Hulu streaming platformon, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy hazánkban elérhető lesz-e valahol.