Veszélyes mutatványt vállalt be Billie Eilish új videója kedvéért!

Íme az NDA!

A hónap végén, július 30-án kerül a boltok polcaira Billie Eilish várva várt második albuma, a Happier Than Ever, melyről most egy újabb ízelítőt kaptunk, méghozzá az NDA című dalt. A szerzeményről már mesélt ebben a hónapban a Rolling Stone magazinnak, ahol elárulta, hogy a kapcsolatokról, a randikról, és az egyéjszakás kalandokról szól, egy híresség szemével nézve.

A lágyabb hangzással rendelkező elődjeivel ellentétben ezt a dalt most a keményebb hangzásvilág jellemzi, a vége pedig egybe van mixelve a Therefore I Am elejével, ami közvetlenül utána jön majd az albumon.

Már korábban elárulta Billie, hogy a lemez összes dalához szeretne videót készíteni, így természetesen ehhez is forgott klip, amit ő maga rendezett, és nem akármilyen mutatványt vállalt be benne. Az énekesnő ugyanis a sötétben sétál végig egy országúton, ahol többször száguldozó autók haladnak el mellette, alig pár centire tőle. Ha azt gondolnánk, hogy ezek az utómunka során lettek odavarázsolva, nagyot tévednénk!

Az autók ugyanis valóban Billie mellett száguldottak el: a munkálatok során 25 kaszkadőr, és rengeteg órányi gyakorlás és felkészülés biztosította, hogy minden a terv szerint menjen. A teljes videót egyébként egyetlen felvétellel rögzítették, ami csak még lenyűgözőbbé teszi az egészet.

Ez az egyik kedvenc videóm, amit valaha rendeztem. Kész őrület volt a forgatás

– osztotta meg Instagram oldalán az énekesnő.