Érkezik Dua Lipa első filmje, és tutira nagyot fog szólni!

Henry Cavill mellett láthatjuk majd az énekesnőt.

Pár hónappal azután, hogy elhintette Dua Lipa, mennyire szeretné színészként is kipróbálni magát, be is teljesült a vágya! Az énekesnő ugyanis bezsebelte élete első filmszerepét, méghozzá nem is akármilyen alkotásban, hanem a jövő igencsak sikeresnek ígérkező kém franchise-zában, az Argylle-ben.

A kémdrámát Matthew Vaughn jegyzi rendezőként, és Ellie Conway hamarosan megjelenő regényén alapszik, ami a világ legjobb kéme, Argylle egész bolygót átívelő kalandjait mutatja majd be. A készítők hatalmas sikerre számítanak, ennek fényében pedig nem is aprózzák el a dolgokat, hiszen már most arról beszélnek, hogy legalább 3 film készül majd a könyvekből, melyek a világ különböző részein, például Londonban és Amerikában játszódnak majd.

Henry Cavill is feltűnik az alkotásban.

A szereplőgárda mellett sem mehetünk el szó nélkül, ugyanis nem Dua az egyetlen világsztár, akit láthatunk majd a mozivásznon. Mellette feltűnik még Henry CavillSam RockwellBryce Dallas HowardBryan CranstonCatherine O’HaraJohn Cena, és Samuel L. Jackson is.

A forgatás még idén nyáron, augusztusban megkezdődik, a Deadline információi szerint Európában, így még akár abban is reménykedhetünk, hogy hazánkban, hiszen nem ez lenne az első nagyszabású alkotás, amit mostanában nálunk forgattak: gondoljunk csak a Borderlands-re, A Dűnére, vagy a Netflixes Végtelen Matrjoskára.

Jó hír még, hogy nem csak színészkedni fog a filmben Dua, de énekelni is, ugyanis a filmzenét, és a film főcímdalát is ő jegyzi majd.

A film 2022-ben kerül majd a mozikba.