Most már biztos, hogy Harry Styles és Olivia Wilde egy párt alkotnak

Csókolózni látták a sztárpárt.

Valószínűleg Hollywood legújabb sztárpárja mindenki kedvence lesz perceken belül. Harry Styles és Olivia Wilde nem is olyan régen ismerték meg egymást, viszont úgy tűnik, első látásra szerelem volt az övék.

Az énekes és színésznő közös projektjük, a Don’t Worry Darling c. film forgatásán ismerkedtek meg, melynek Wilde a rendezője, Styles pedig egyik főszereplője. A forgatások hosszú hónapjai során viszont összemelegedtek, most pedig már a nyílt utcán is vállalják kapcsolatukat – igaz, a várva-várt nagy bejelentés a cikkünk megírásáig elmaradt. A jachton minőségi időt töltöttek együtt, ugyanis közösen olvastak, pihentek és szerelmeskedtek is.

Annyi biztos, hogy a jelenleg is Olaszországban tartózkodó pár majd kicsattan a boldogságtól, nekünk pedig ez a legfontosabb. Harry és Olivia a jól megérdemelt pihenésüket közösen Toszkánában töltik, miközben Wilde néha Londonba ugrik és gyermekeivel is tölt egy kis időt. A színésznő gyermekei hol vele, hol pedig apjukkal vannak, közös megegyezésük alapján.

A jachton készült képeket megannyi bulvár és média oldal is lehozta, illetve a rajongók elárasztották a Twittert is velük.