Manu Ríos első Elit forgatásán máris szexjelenetbe csöppent

Egyből bedobták a mélyvízbe.

Június 18-án startolt el az Elit (Elite) várva-várt új, negyedik évada a népszerű streaming szolgáltatón, a Netflixen. Az új évad még az eddigieknél is sokkal tüzesebbre sikeredett, pedig az előző etapok sem voltak semmik.

Megismerhettünk vadonatúj szereplőket is, akik felforgatták a Las Encinas életét, többek között Carla Díazt mint Ari, Martina Cariddit  mint Mencía, Pol Granch-ot mint Phillipe és Manu Ríost mint Partick-ot. A színész az Esquire-nek mesélt tapasztalatairól és élményeiről a forgatások során. Többek között beszélt arról, hogy fél, hogy az emberek nem fogják kedvelni karakterét, hiába van jó és rossz oldala, mint a többi karakternek az egész sorozatban.

Nem hiszem, hogy az emberek utálni fogják Patrickot, legalábbis remélem, hogy nem. De az igaz, hogy nagy bajkeverő és vegyes érzelmeket válthatnak ki cselekedetei. Fogalmazzunk úgy, hogy van jó és rossz oldala, csakúgy, mint mindenki másnak a sorozatban. 

Mint tudjuk, első nagyobb szereplése az Elitben volt (előtte csak 2014-ben szerepelt 5 epizód erejéig egy spanyol vígjátéksorozatban), így mondhatni debütálása a világ előtt is a sorozat forgatása során történt. Nem hagyták nagyon, hogy szerénykedjen, ugyanis egyből mélyvízbe dobták: első napján intim helyzetbe keverték Anderrel (Arón Piper) és Omarral (Omar Ayuso).

Az volt a forgatáson az első napom, szóval képzelhetitek… nagyon ideges voltam. De a csapat nagyon kedves, könnyed volt, és megkönnyítették a helyzetem. Megnyugtattak a kollégáim is, aztán amikor forgattunk, már realizáltam, hogy csak színészkedek. Amikor elengedtem magam és nem voltam már szégyenlős, még élveztem is. De igen nehéz volt, mert gátlásos és szégyenlős vagyok.

Faggatták még kapcsolatairól is, illetve arról is, hogy hogyan viselkedne, ha nem karaktert játszana.

Szerintem Guzmánnal (Miguel Bernardeau) nem jönnék ki, nagyon más személyiség. Omarral és Anderrel tuti jól ellennénk, na meg Mencíával. Kicsit kaotikus személyiség, de jó „testvér”.

Ha pedig a szabadidő kerül szóba, akkor a színész nagyon is tudja mit szeretne még csinálni, ha lenne több ideje magára: szívesen zenélne, szívesen találná meg a saját hangját.

Nem sok szabadidőm van, hiszen egyszerre forgatjuk le az Elit 5. évadát, nem részletenként. Szeretnék időt szakítani arra, hogy dalokat szerezzek, stúdiózzak és megtaláljam a saját hangomat és stílusomat. 

Hamár zene, akkor nem maradhat el Manu múltbéli videófeltöltései sem YouTube csatornájára. Első feldolgozása Rihanna óriási slágere volt, a Where Have You Been. Majd több hasonló videót is megosztott magáról, például feldolgozta Billie Eilish wish you were gay c. dalát vagy a One Direction egyik slágerét is.

Gyerekként sok zenés műsorban szerepeltem. Amikor felfedeztem a YouTube-ot, és töltöttem fel videókat, aztán átmentem Instagramra. Nagyon érdekelt a fotózás és a modellkedés, szóval kiéltem ott a kreativitásomat. 

Annyi biztos, ha esetleg bárkinek válasz vagy reakció érkezik Manu hivatalos fiókjaitól (Twitter, Instagram), akkor azt bizony ő maga gépelte be és küldte el. Számára fontos, hogy autentikus maradjon és mi lenne annál autentikusabb, ha tényleg ő maga vezeti fiókjait?

Minden közösségi médiás oldalamat én kezelem, mert szerintem ez a legjobb módja annak, hogy kifejezzem önmagam, illetve az emberek engem követnek, nem egy csapatot, aki kezeli a fiókom.

Megválogatja, kiknek a mindennapi és professzionális életét követi, hiszen csak a legnagyobb kedvencei fiókjainak nyomja meg a követés/feliratkozás gombot.

Sok érdekes személy életét követem, mint mondjuk Zendaya-ét vagy Timothée Chalametét. 

Ríos már a 2000-es években nevelkedett, így nem meglepő, hogy ki a legnagyobb bálványa. Amikor azt a kérdést kapta, hogy kivel ülne le egy vacsora erejéig, egyből Lana Del Rey-t mondta.

Kérdés nélkül Lana Del Rey-el, nem csak azért mert egy nagyszerű előadó, hanem mert egy nagyon érdekes személyiség és egy csomó olyan dolgot mondana, amiből sokat tanulhatnék. Imádom a zenéjét, a dalszövegeinek a mondanivalóját.