Hoppá: Carrie Bradshaw az Emily Párizsban második évadában?!

Az Emily Párizsban stábja május elején tért vissza a Francia fővárosba, hogy leforgassa a történet második évadát. Emily Cooper háza tájáról most újabb híreket kaptunk. Íme minden, amit tudunk.

A Netflix sikersorozata tarolt a tavalyi évben és vált az év legnézettebb vígjáték sorozatává. Két Golden Globe jelölés és egy újabb évad berendelése után pedig idén tavasszal megkezdődtek a munkálatok. Darren Star, a sorozat írója és rendezője így nyilatkozott a történetről:

Emily a második évadban még inkább a földön jár és egyre otthonosabban mozog majd Párizs utcáin. Biztos vagyok benne, hogy még jobban megismerhetjük a rejtett oldalait

– nyilatkozott az Emily Párizsban és a Szex és New York rendezője.

A Netflix napokkal ezelőtt megerősítette, hogy új szereplők csatlakoznak a gárdához. Jeremy O. Harris egy ikonikus divattervezőt alakít majd, Lucien Laviscount egy angol férfit, aki Emily szarkasztikus énjére tesz majd mély benyomást, Arnaud Binard pedig vendég szereplő lesz, mint egy Saint Tropez-i clubtulajdonos.

A történetről egyelőre nem árultak el többet, de pár dolog már biztos. Gabriel megkapja saját éttermét, Sylvie megmutatja további oldalait, Emily pedig új vizekre evezhet Európa legszebb városaiban. Lily Collins szerint akár még Carrie Bradshaw is megjelenhet az új szezonban, melynek hivatalos megjelenési dátumát még nem jelentették be.

Nem lenne meglepő, ha kereszteznék egymást a szálak, ugyanis az ikonikus Szex és New Yorkot újraélesztik.