Nyerj páros belépőt Nicki Minaj bulira a Budapest Parkba!

Július 2-án, pénteken Nicki Minaj lesz a főszerepben a Parkban!

Május 28-án tért vissza Budapest egyik legmenőbb LMBTQ bulisorozata, a Ludus, a pár héttel ezelőtti Lady Gaga Night után pedig újabb tematikus estével készülnek nekünk a szervezők. Ezúttal a rapkirálynő, Nicki Minaj zenéi lesznek terítéken, és ezekre bulizhatjuk végig az éjszakát. A hivatalos Facebook eseményért katt ide!

Az eseményre 3 darab páros belépőt is nyerhettek velünk pár egyszerű lépést követve. Hogy pontosan mit kell tennetek érte? A részleteket megtaláljátok az alábbi posztban:

A Ludus, a Budapest Park első saját szervezésű LMBTQ bulisorozata, tavaly júliusban indult útjára, és hetente, péntekenként jelentkezik a Hoppá terasz földszinti részén. A Park atmoszférája tökéletesen megalapozza a buli hangulatát, a “Hagyd kint a valóságot” szlogenjük pedig erre a rendezvényre is egy az egyben ráillik: a Ludus görög szó jelentése ugyanis a flörtölés, a játékos szerelem, és a hedonista, pillanatnyi élvezetek.

Már több tematikus estén van túl a buli, például a hivatalos Chromatica Release Party is itt volt, de ezen kívül egy fergeteges Dua Lipa Night-ot is átélhettünk tavaly nyáron, így garantált, hogy a mostani Nicki Minaj sem fog csalódást okozni.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény az érvényben lévő kormányrendelet alapján kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, 22 óra után pedig kiskorú nem tartózkodhat a Park területén, védettségi igazolványtól függetlenül.