Az Emily Párizsban színésznője lesz Polly Pocket a játék filmadaptációjában!

Ugyanaz lesz felelős az alkotásért, mint aki például a Barbie élőszereplős filmért is.

A Polly Pocket széria az 1980-as években lopta be magát a fiatalok szívébe, majd pedig egészen a 2000-es évek elejéig-közepéig népszerű maradt, köztük hazánkban is. A baba-franchise most egy új szintre lép, csakúgy, mint kolléganője, a Barbie film, ami letarolta a mozikat a premier óta.

Ugyanis érkezik az első egészestés, élőszereplős film, melynek a Polly Pocket babák az alapja, ennek pedig olyan alkotója lesz, mint Lena Dunham, aki a Csajok c. sorozatért is felelős volt. Az adaptációnak már főszereplője is van, aki nem más, mint a Netflix egyik nagydobásának, az Emily Párizsbannak is a főszereplője – melynek új évadának munkálatai csúsznakLily Collins lesz. A filmről egyelőre annyit tudni, hogy egy lányra és az ő zsebben elférő babára fog fókuszálni a cselekmény.

A színésznő nagyon boldogan mesélt arról, hogy végül megkaphatta Polly szerepét. Elárulta, hogy ő maga is imádta a babákat és sokat játszott a sajátjaival.

Gyerekként megszállottja voltam a Polly Pocketnek, szóval ez egy valóra vált álom számomra és alig várom, hogy ezek az apró babák a mozivásznakon köszönjenek vissza

– nyilatkozta Collins.

Úgy tűnik, hogy a nosztalgia nem csak a zenében népszerű, hiszen több rebootot és újragondolást is készítenek a jövőben (többek közt gondoljunk csak az új Gossip Girlre vagy az épp futó iCarly-ra), ez pedig a játékipart sem tűnik kímélni. Ugyanaz a produkciós cég lesz felelős ezért a filmért, mint aki a nagysikerű Barbie filmet készítette, de érkezik a Thomas a gőzmozdony és a Barney és barátai film is.

A hírt eredetileg 2021-ben hoztuk le, a cikket 2023. július 27-én frissítettük.