Csúszik az Emily Párizsban új évadának forgatása

Lehet, hogy nem lesz idén folytatás.

Nem búcsúzunk egy hamar Emily-től és kalandjaitól, ugyanis az eredeti tervek szerint a Netflix óriási sikernek örvendő Emily Párizsban c. sorozatának új, 4. etapját idén késő nyáron, kora ősszel kezdték volna el forgatni, természetesen a divat és a szerelem fővárosában, Párizsban. Az egyik szereplő rántotta le a leplet, hogy ez bizony nem fog megvalósulni, a jelenleg is tartó írói sztrájkok miatt.

A Lily Collins nevével fémjelzett sorozatban feltűnik még Ashley Park, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Kevin Dias, Paul Forman, Philippine Leroy-Beaulieu, Kate Walsh, Camille Razat, Bruno Gouery és többek közt Samuel Arnold is és a premier óta töretlen a sikere – több száz órányi megtekintést hoz a streaming óriás konyhájára már az első hetekben is. A Netflix egyébként nem kommentálta az esetet, de egy közeli forrás megerősítette, hogy legjobb esetben is csak késő ősszel tudnak nekiállni a munkálatoknak – ez azt is eredményezheti, hogy idén nem kapunk folytatást a sorozathoz.

A Variety újságírója kérdezte Philippine Leroy-Beaulieu-t a folytatásról, aki azt mondta, hogy igaz semmit sem tudnak, azt azért ők is érzik, hogy hatással van az előkészületekre a jelenleg is tartó sztrájk:

Kissé érezzük a hatását. Arra várunk, hogy minden megoldódjon. Meglátjuk, mi lesz!