© Braden Summers

Még idén érkezik a Riverdale 6. évada!

Az amerikai The CW bejelentette, mikor folytatódik a sorozat.

Mint megírtuk, a vártnál később, csak nyár végén tér vissza a Riverdale 5. évada, egészen pontosan augusztus 12-től követhetjük itthon is újra Archie és barátai kalandjait. A rajongók viszont nem maradnak az 5. évad befejeztével sem sokáig a sorozat nélkül.

A Deadline hozta le először a hírt, miszerint a Riverdale amerikai anyacsatornája, a The CW közzétette őszi premierjeinek listáját, köztük a fentebb említett sorozatét is. A hatodik évad premierjét még idén őszre, pontosabban november 16-ra tervezik, így tulajdonképpen alig, hogy véget ér az ötödik, pár röpke hétre rá már bele is vágunk az újba.

Teljesen megszokott dolog amúgy a sorozat életében, hogy ősszel premierel az új évad, hiszen a legtöbb esetben így volt eddig. Az ötödik a vírusjárvány miatt csúszott idén januárra, és szintén emiatt tolódott a második felének a bemutatója is, amire a tervezett július 8. helyett csak augusztus 11-én kerül sor amerikában. Jó hír viszont, hogy már biztosan visszatér pár régi szereplő, méghozzá Josie, és bandája, a The Pussycats személyében, amit maga a készítő osztott meg Instagram oldalán.

Az ötödik évad legújabb részeinek forgatását egyébként nem olyan régen, június 2-án fejezték be, így a színészeknek nem lesz sok idejük pihenni, ha novemberre ismét kész kell lennie jópár epizódnak.