Sebezhetősége ad erőt Ava Max-nek

Megérkezett az énekesnő legújabb bombaslágere.

Majdnem egy teljes hónappal ezelőtt mutatott egy kis részletet érkező kislemezéből az albán felmenőkkel rendelkező énekesnő Ava Max, most viszont teljes egészében hallhatjuk a szerzeményt.

2020-ban óriásit ment debütáló lemeze a Heaven & Hell, és valószínűleg sem a Sweet but Psycho-t, sem a Kings & Queens-t, sőt még a My Head & My Heart c. dalt sem kell bemutatni – szinte biztos, hogy a ma megjelent, Everytime I Cry is felkerül ebbe a felsorolásba a jövőben.

A dal igaz, nincs 3 perc, de akkorát üt, hogy a fal adja a másikat. Az énekesnő a kemény beateken és a groovy dallamok társaságában arról énekel, hogy miként erősíti meg minden egyes könnycsepp, melyet elhullajt, és a remény sosem halhat meg. Mint kiderült, a szám nem az új lemez és korszak kezdete, hanem a debütáló alkotás folytatása. A MUSICDAILY interjúja során mi is megkérdeztük tőle, hogy érkezik-e a bővített kiadása a korongnak, de erre mosolyogva annyit válaszolt, hogy mindig új zenén dolgozik.

Hamarosan a kisfilm is érkezni látszik, de a nagyobb kérdés, hogy hány új dalt kapunk még mielőtt belekezd az énekesnő második lemezének promótálásába, hiszen elárulta, hogy dolgozik az anyagon, de első lemezéhez hasonlóan, ennek is egyfajta tematikát szeretne adni és aköré felépíteni az egészet. Izgatottan várjuk!