Bejelentette a visszatérő dalát Lorde!

Hamarosan érkezik a Solar Power!

Hosszú ideje, egészen pontosan 4 éve nem hallottunk új zenét Lorde-tól, most azonban megtört a jég, ugyanis bejelentette visszatérő kislemezét. A hírt, miszerint még idén érkezik a dal Solar Power címmel, a weboldalán kereszül osztotta meg a nagyvilággal, ennél azonban nem árult el sokkal többet, így azt sem, hogy pontosan mikor számíthatunk rá.

A borítójáról azért lerántotta a leplet, melyen az énekesnő látható a tengerparton, alulról fotózva, így a háttérben a nyári égbolt látszik.

2021-ben érkezik… a türelem erény

– írta az oldalon.
Lorde visszatérő kislemezének a borítója.

Egy állítólagos bennfentes információi szerint az énekesnő közelgő harmadik lemeze nem meglepő módon eddigi karrierje legérettebb munkája lesz, és nem kapnak rajta helyet a Green Light-hoz hasonló pörgős szerzemények, inkább visszafogott, lassabb, de nyárias hangzású dalokat várhatunk. Természetesen ez nem hivatalos forrásból származik, így egyelőre nem vehetjük készpénznek.

Azt viszont maga Lorde árulta el még tavaly novemberben a hírlevelében, hogy pár éve ellátogatott az Antarktiszra, és ez az utazás nagyban inspirálta az új korongot. Ha a fagyos kontinensre nem is, de Európába egyébként már biztosan visszatér jövő nyáron, ugyanis 2022 júniusában a barcelonai Primavera fesztivál egyik fő fellépője lesz, így számíthatunk rá, hogy több fesztiválon feltűnik majd a közelünkben, és remélhetőleg az egyik hazain is.