Otthagyja Cole Sprouse a Riverdale-t?

Több, baljós jelet is felfedeztek a rajongók.

Ha a legutóbbi évaddal el vagy maradva, tekerj a második bekezdéshez, ugyanis spoiler következik egyből. Mint tudjuk, a Riverdale nézőit egyetlen kérdés foglalkoztat: hova tűnt Jughead? Ha ez nem lenne elég, a rajongók több olyan jelet is fel véltek fedezni, ami arra enged következtetni, hogy Cole Sprouse és karaktere Jughead Jones távozik a sorozatból. De mi igaz ebből?

Most, hogy június első napján egy kis csúszással befejeződött a sorozat forgatása, mindenki boldogan posztolja ki az utolsó képeket a helyszínekről és örül, hogy néhány hétig, vagy hónapig pihenés vár rájuk. Az ami kiverte a biztosítékot az a kreátor egyik mostani Instagram képe, ahol a szereplőket a The Pussycats turnébusza előtt lefotózva osztotta meg, és egy hosszabb leírást mellékelt, melynek a lényege annyi, hogy befejezték az ötödik évad munkálatait.

Az egyetlen probléma csak az, hogy hiába láthatunk néhány új arcot is, a szeretett Jughead nem szerepel a képen, ez pedig teljesen felkavarta az állóvizet. Lehetséges, hogy az alábbi kép tényleg ad okot az aggodalomra, de több racionális magyarázat is lehet arra, hogy miért is hiányzik a képről.

Mint tudjuk, Cole két filmben is szerepet kapott az elmúlt időben, melyekről amúgy nincs nagyon információ, mikor kezdenék el forgatási munkákat, de a filmiparban nem lenne egyedi eset, ha egy szereplőnek hamarabb érnének véget a munkák, mint másoknak, hogy az időbeosztása kényelmes legyen és mind a két (vagy több) produkcióhoz igazodjon.

Egyelőre sem a színész sem pedig közeli hozzátartozói vagy a csatorna nem erősítette meg vagy tagadta meg az állításokat, így valószínűleg várnunk kell még egy kicsit mire kiderül, aminek ki kell.

Annyi biztos, hogy a sorozat nem tér vissza az eredetileg tervezett, kora nyári időpontjában, csak majd augusztusban. Idén pedig magyar nyelven is megjelenik a harmadik Riverdale könyv, hogy első kézből értesüljetek a hírekről a sorozat következő részéről, kövessétek az olvass.hu oldal Facebook és Instagram oldalát.