Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Metzker Viki még mindig a toppon!

Kirobbanó kollaborációval jelentkezik a Fonogram-győztes DJ. Metzker Viki igazán tudja, hogy kell jól indítani a hetet, hiszen már hétfőn ledobja a slágerbombát, amit ezúttal a YouTube egyik legfelkapottabb tehetségével, Karolával közösen jegyez. A dögös duó egy érzelemdús szerzeménnyel vesz le a lábunkról.

Metzker Vikinek elképesztően alakult az elmúlt egy éve, MTV EMA-jelöltséget szerzett, megnyerte az év DJ-je díjat és tarolt a Fonogram gálán is, ahol az év hazai elektronikus zenei hangfelvételének választották a nemzetközi karriert is befutó  The Rhythm Of The Night című slágerét, és itt még közel sincs vége, hiszen Viki Miss Mooddal közös 21 trackje nem csak a YouTube legjobbjai közé jutott be, hanem bizony a rádiós slágerlistákon is előkelő helyet szerzett. Vikivel mi is beszélgettünk, a MUSICDAILY interjúját itt olvashatod el.

A lemezlovas nem pihen, bombasztikus premierrel indítja a hetet. A Szerelem egy lírai szerzemény, szövegében érzelmes és túlfűtött, amit az előadók hangja csak mégjobban kiemel, a fantasztikus ének pedig egy kivételesen pulzáló alapon fekszik, tökéletes összhatást elérve. Az új track rádióbarát és rendkívül fülbemászó, amihez szemkápráztató klip is készült, amit Sziklai Mátyás, a BSW egyik frontembere rendezett, és aki a dalszöveget is jegyzi. Kötelező hétindító!