A szépségipart is meghódítja Harry Styles?

Úgy néz ki, saját márkát dob piacra az énekes.

Azt eddig is tudtuk, hogy Harry Styles egy igencsak sokoldalú tehetség: először a One Direction tagjaként, majd szólóban vette le a lábáról az egész világot énekes, dalszerző és előadóként, színészi képességeit is megcsillogtatta már, amiből hamarosan még többet láthatunk, emellett pedig a generációja egyik legnagyobb divatikonja. Most pedig úgy néz ki, a szépségiparba is be szeretne törni, sőt, az US Weekly információi szerint már a márkanevét is levédette.

Hogy ez mit takar pontosan? Számíthatunk majd tőle a nevével fémjelzett parfümre, illetve saját smink- és szépségápolási termékekre is. A márka egyelőre a PLEASED AS HOLDINGS LIMITED névre hallgat, Harry mellett pedig Emma Spring neve is kapcsolódik hozzá.

Az énekes ezzel olyan sztárok nyomdokaiba lép, mint Rihanna, akinek a Fenty Beauty termékcsaládja az egyik legkeresettebbek közé tartozik a piacon, vagy éppen Selena Gomez, aki tavaly év elején indította útjára a Rare Beauty-t. Azért számára sem teljesen idegen a dolog, hiszen a One Direction tagjaként több parfümöt is piacra dobott már.

Mostanában egyébként elég elfoglalt Harry. Nemrég fejeződött be a Don’t Worry, Darling című filmjének a forgatása, nem sokkal utána pedig már fejest is ugrott a következőbe, a My Policeman-be. Már csak új zene kell, és teljesen el lesznek kényeztetve a rajongók!