Fülledt és forró az Elit 4. évadának előzetese

Egyre közelebb kerülünk a premier dátumához.

Hónapok óta tartja izgalomban a világot az egyik legnépszerűbb spanyol sorozat, az Elit (Elite), melynek tűkön ülve várnak rajongói a 4. évadra. Bő egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy június 18-án már nézhetjük is a teljes évadot.

A streaming óriás pedig tisztában van a sorozat erejével és annak elszánt rajongóival: a premier hetén egy egész Elit hetet tartanak majd, ahol több miniepizódot tekinthetünk majd meg, ami átköti a 3. és a 4. évadot egymásba, illetve bizonyos szereplők-szereplőpárok életébe nagyobb betekintést ad.

Hogy még jobban fokozzák az izgalmakat, egy bő 2 perces előzetest mutatott be a Netflix, melyben ezidő alatt 3 különböző szexuális aktust és 4 jelenetben emelett még egymásnak is esnek kedvenceink, szóval biztosan felülmúlja az előző évadok szexuális töltöttségét.

Az biztos, hogy látni fogjuk Itzan Escamilla-t (Samuel), Miguel Bernardeau-t (Guzmán), Arón Piper-t (Ander), Omar Ayuso-t (Omar), Claudia Salas-t (Rebeca), és Georgina Amorós-t (Cayetana), mint állandó szereplő az előző évadokból, hozzájuk csatlakozik még új diákként Manu RiosCarla DíazMartina Cariddi, és Pol Granch, akik közül lesznek, akik bevásárolták magukat az iskolába, de olyanok is, akik ösztöndíjjal tanulhatnak – egy biztos, mégpedig az, hogy felforgatják a Las Encinas életét.

Az ötödik évadról keveset tudunk, de felreppentek olyan pletykák, hogy visszatérhetnek szereplők az első három etapból újra. De az is biztos, hogy lesz, aki elhagyja a fedélzetet, helyükre pedig új szereplők érkeznek majd.