© Netflix

Kiderült: ekkor tér vissza a Netflix népszerű sorozata + az első képek

Hosszú várakozás után ez is kiderült!

A spanyol filmipar jelenleg egyik legnépszerűbb importja az Elit (Elite) új évadáról sokminden kiderült ma: többek között a negyedik évad premierjének dátuma, illetve megkaptuk az első képeket az etapból, sőt betekinthetünk a felállásba is, hiszen természetesen az új szereplők felforgatják majd az állóvizet.

Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni a nyár elején, hiszen a Netflix Elitje június 18-án tér majd vissza otthonainkba. Ezzel pedig egy különleges határt lépett át a kreálmány: azon kevés sorozatok közé tartozik, melyeket a Netflix több, mint 3 évadra rendelt be és tartja is magát ehhez, hiszen az ötödik is érkezik a közeljövőben. De ez nem meglepő, hiszen a legutóbbi szezont több, mint 20 millió háztartás tekintette meg az első 2 hónapban.

Az ötödik évadról egyelőre nem sok mindent tudni, de olyan pletykák keringenek, hogy egy-két nagyobb név az első 3 etapból visszatérhet, míg néhányan ott hagyják a sorozatot. Annyi biztos, hogy Valentina Zenere és André Lamoglia kulcsfontosságú szerepet kapnak majd az éppen forgó etapban.

A dátum bejelentéséhez érkezett egy kis videó is, amely bemutatja a felállást is, illetve egy kis ízelítőt kapunk abból is, hogy az új szereplők közül ki-kivel kerül majd közelebbi kapcsolatba.