Pikachu kíséri időutazásra Katy Perry-t

Hónapok óta keringenek a pletykák Katy Perry Electric című daláról, a várakozás azonban a végéhez ért, hiszen ma reggel megjelent a dal és a hozzá készült elképesztően látványos videóklip is.

A track a Pokémon 25. születésnapjára készült és egyben a Pokemon 25: The Album vezető kislemeze is, melyen számos más előadó, köztük J Balvin és Post Malone is helyet kap majd. A videót néhány hónapja forgatták Hawaii-on, ahol Perry vőlegényével, Orlando Bloom-mal és kislányával, Daisy Dove-val nyaralt. A videó egy evolúciót mutat be az énekesnő karrierjében, a Pokémon világával megfűszerezve, miközben Katy igyekszik megtalálni az első pokémonját.

Katy Perry, a „PLAY” koncert rezidencia promóciós képén.

Az énekesnő legújabb dalát egyébként óriási kampány követi majd, így könnyen lehet Katy következő nagy dobása. A dal hangzását tekintve emlékeztethet minket Never Really Over c. dalára, avagy ikonikus Teenage Dream c. albumára. Perry sűrű év elé néz, hiszen napokkal ezelőtt jelentette be közelgő Las Vegas rezidenciáját, ami December 29-én nyitja meg kapuit a Vegas-i Resorts Worldben. Erről korábban itt olvashattatok, jegyeket pedig Május 24-től itt tudtok vásárolni. Az Electric hivatalos, látványos kisfilmjét itt tudjátok megnézni:

Az Electric hivatalos videója.

Az AEG Presents a koncert sorozatról így nyilatkozott:

Katy Perry bevezet egy új módot a koncertezéshez a szórakozás fővosában egy az életnél is nagyobb show-val.

Írta a magazin.

Volt egy meetingünk a minap, melyen azt mondtam: „Oké srácok, mondjátok el nekem a húsz legnépszerűbb dalomat Spotify-on, ez lesz a dallistám a műsorhoz.”

Mesélte Perry a Rolling Stones-nak.

Egy biztos, izgatottan várjuk Katy koncert rezidenciáját, melyre mint említettük, Május 24-től lehet jegyeket vásárolni.

Nektek hogy tetszik az Electric?