Még idén megnyílhat Katy Perry Las Vegas rezidenciája

Az énekesnőnek nagy tervei vannak 2021-re, számolt be a Billboard napokkal ezelőtt. A magazin információi szerint Katy Perry még idén megnyithatja Las Vegas-i koncert rezidenciáját, minden idők legnagyobb összegű szerződésével.

A rezidencia, mely eredetileg az MGM Resortban kapott volna helyet, a tervek szerint a Resorts Worldben készül majd el, ami nagyobb összeget, mint egy 168 millió dollárt ajánlott az énekesnőnek, ez pedig minden idők legnagyobb szerződésének számít a Las Vegas-i koncert rezidenciák történelmében. A tervek szerint ez négy hónapon át heti két koncertet jelentene és azután indulna, hogy az Egyesült Államokban befejezik a lakosság átoltását.

Katy Perry legutóbbi „Witness” világturnéján

Nem ez azonban az egyetlen hír Katy háza táján. Egy bennfentes információi szerint még idén megjelenik az énekesnő hatodik stúdióalbuma, mellyel 2022-ben világturnéra indulna majd. Mint ahogy beszámoltunk róla, Perry legújabb kislemeze az elkövetkezendő hetekben érkezhet, miután napokon át videóklippet forgatott Hawaii-on, a pletykák szerint Electric című dalához.