Jesy Nelson elárulta, miért lépett ki a Little Mixből!

A Sweet Melody forgatása volt az utolsó csepp a pohárban.

Izgalmas dolgok történnek jelenleg a Little Mix háza táján! Az újdonsült triónak nemrég jelent meg a legújabb videója, amiben pasinak öltöztek, Leigh-Anne tegnap jelentette be, hogy várandós első gyermekével, Jesy, aki tavaly decemberben lépett ki a bandából, pedig bezsebelte karrierje első címlapsztoriját a brit Cosmopolitannél, melyben mindent elmesél a távozásáról és a jövőbeli terveiről is.

Az énekesnő elmondása szerint szinte hihetetlen, hogy mennyire boldogtalan volt az elmúlt 10 évben, amit a bandában töltött, és ez javarészt a rosszakarók miatt alakult ki, akik folyamatosan az alakja miatt kritizálták. Természetesen az sem segített neki, hogy egész karrierje során 3 másik lányhoz hasonították.

Most, hogy egyedül vagyok, azt viselek, amit szeretnék. Előtte féltem bizonyos ruhákat felvenni, mert rettegtem, hogy nagyobbnak tűnök majd bennük, mint a többiek. Fűzőket, meg ilyesmiket vettem fel emiatt

– kedze Jesy.

Jesy egy-egy klipforgatás előtt gyakran éheztette magát, és kezdett extrém diétába, hogy úgy nézzen ki, ahogy szerinte ki kéne néznie, és erre a megfelelési kényszerre ráment a mentális egészsége. Az utolsó csepp a pohárban a Sweet Melody forgatása volt, melyet pont a karantén után vettek fel, így, mint még sok emberre akkoriban, rá is felszaladt pár kiló.

A forgatás napján pánikrohamot kaptam, mert nem úgy néztem ki, ahogy szerettem volna, emiatt pedig abszolút nem voltam boldog. Ránéztem a többiekre, és ők jól érezték magukat, élvezték az egészet. Néha féltékeny vagyok rájuk, hiszen a zene a szenvedélyem, és én is szeretném élvezni az ilyen dolgokat.

A rajongóknak már akkor feltűnhetett, hogy van a videóban egy jelenet, melyben már nem láthatjuk Jesy-t, és azt is elmesélte, hogy ennek mi az oka.

Pánikrohamot kaptam, és teljesen magamba zuhantam. Zokogtam az öltözőben, azt mondogattam, hogy haza akarok menni. Számomra az volt az utolsó csepp a pohárban.

A többi lánynak, Perrie-nek, Jade-nek, és Leigh-Anne-nek sem volt jó olyan emberrel dolgozni, aki tulajdonképpen nem akart ott lenni, és a csapatukból is volt, aki neheztelt Jesy-re emiatt. Így aztán, a hozzá közel álló emberek, köztük az anyukája tanácsára döntött úgy, hogy szünetet tart, majd végül kilép a bandából.

Fura érzelmi hullámvasút volt az egész. Egyrészt szomorú voltam, mert mégiscsak 10 évet adtam fel az életemből. Másrészt féltem, hogy mi fog most történni. Harmadrészt viszont boldog is voltam, hogy végre szabad vagyok, és nem kell azon stresszelnem, hogy forgatásra kell mennem, vagy interjút kell adnom, vagy fel kell vennem egy olyan ruhát, amit nem szeretnék.

A távozását követően egyébként többek között a One Direction egykori tagja, Liam Payne, és Rag’n’Bone Man is felkereste, hogy támogatásukat fejezzék ki felé.

Egyvalamit azonban mindenképp szeretne leszögezni Jesy: nem azért lépett ki a bandából, hogy soha többé ne csináljon zenét, vagy lépjen fel. Egyszerűen csak túl sok lett neki a nyomás, ami azzal jár, hogy a világ egyik legsikeresebb lánybandájának a tagja volt. Mi több, jelenleg is rengeteg időt tölt a stúdióban, és dolgozik a szólózenéjén.

A zene az életem. Egyelőre csak szórakozunk a stúdióban. Szeretem a zenét, amit a Little Mix-szel csináltam, de az nem az a fajta, amit én hallgatok. Jól esik olyan zenét csinálni, amilyet csak szeretnék, de egyelőre nem tudom, mikor fog megjelenni.