Pasinak öltözött a Little Mix!

Íme a Confetti videója!

Megérkezett a Little Mix első kislemeze trióként, melyben a rapüdvöske Saweetie csatlakozott hozzájuk. A lányok a legutóbbi albumuk, a Confetti címadó dalának egy új verzióját dobták piacra, melyben sajnálatos módon már nem hallhatjuk Jesy hangját, aki tavaly decemberben lépett ki a bandából.

A dalhoz természetesen videó is forgott, amiről beigazolódtak a hetekkel ezelőtti pletykák, miszerint pasinak öltöznek majd benne, így Perrie, Leigh-Anne és Jade mellett az ellenkező nemű alteregóik is feltűnnek a vicces és kreatív kisfilmben.

A banda a megjelenés alkalmából egyből az Euphoria magazin címlapján landolt, akiknek többek között arról is meséltek, hogyan élték meg Jesy távozását. Jade elmondása szerint nehéz volt, de alkalmazkodni kellett a helyzethez, az pedig egy izgalmas és jó kezdés volt, hogy egy listavezető dallal, a Sweet Melody-val indították a karrierjüket, mint trió.

És hogy miért pont a Confetti lett az új kislemez?

Egyszerűen imádjuk a dalt! Mindig is az egyik kedvencünk volt, és látjuk a közösségi felületeinken, hogy a fanok is nagyon szeretik

– indokolta Perrie.

Nem ez az egyetlen kollab, amire számíthatunk a jövőben.

Jelenleg sokat vagyunk a stúdióban, és különböző kollabokon ötletelünk. A Confetti után úgy gondoltuk, izgalmas lesz különböző előadókkal kísérletezni, és most totál rá vagyunk erre kattanva. Így az albumunk után most csak szeretnénk mások dalain közreműködni, hogy felfrissítjük kicsit a dolgokat

– árulták el a lányok.

Az interjú mellé egy fotósorozat is készült, amin mindhárman csodásan festenek. Íme pár kép belőle: