Sötét időszakáról írt dal Alec Benjamin

Íme a The Way You Felt: The Words!

Vadonatúj dallal borzolja a kedélyeket Alec Benjamin, aki szeptemberben megjelenő albumából hozott egy kis ízelítőt. A The Way You Felt-en Sir Nolannel és Aaron Z-vel dolgozott, akikkel közösen a nagysikerű Let Me Down Slowly-t is megalkották. A legújabb trackben a feszes alapra üdítően fekszik Alec Benjamin hipnotikus hangja, a kettő elegye pedig varázslatosan cseng. A lírai szöveg a világjárvány által okozta elszigeteltségre és szomorúságra reflektál. 

A The Way You Felt a COVID-élményem sötét időszakában íródott. Ez egy olyan periódus volt, amikor a fizikai elszigeteltséget éltünk át és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne közel lenni valakihez, ez nagyon hiányzott

– osztotta meg az énekes-dalszerző.

A Los Angeles-i zenész már most nem mindennapi múltat tudhat maga mögött. Első lemezszerződését követően saját magának szervezett európai turnét, nem is akármilyet – Shawn Mendes és Troye Sivan koncertjei előtt játszott a parkolóban várakozó rajongóknak. Nem sokkal utána Jon Bellionnal közösen stúdiózott, akinek rákövetkező turnéján már előzenekarként vendégeskedett, majd 2017-ben megjelent I Built A Friend című dalával lopta be magát igazán Amerika szívébe.

Megosztás: