Idén júliusban érkezik az új Gossip Girl!

Pár hónap, és már nézhetjük is.

Majdnem két éve már, hogy bejelentették a 2000-es évek ikonikus sorozata, a Gossip Girl újragondolt változatát, melyről már írtunk egy részletes ismertetőt, és idén nyáron végre meg is kapjuk! A legújabb Cosmopolitan magazin címlapján szerepelnek a széria sztárjai, így innen tudtunk meg pár infót róla, például azt, hogy júliusra tervezik a premiert.

A megújult sorozat, mely teljesen új szereplőgárdát mutat be, egyfajta folytatása lesz az eredeti, 2007 és 2012 között futó klasszikusnak, és bár a régi szereplőket nem látjuk viszont, a karaktereik, például Dan, Blair és Serena ugyanúgy léteznek a történetben. A jól megszokott sztori pedig azzal a csavarral egészül ki, hogy ezúttal a hőseinknek nem csak a mindent tudó blogger, de a közösségi média árgus szemeivel is meg kell küzdeniük, miközben próbálnak túlélni Manhattan társadalmi elitjében.

Ha már a színészek nem is, de az eredeti széria kreátorai visszatértek, így Josh Schwartz és Stephanie Savage is dolgoztak a sorozaton, a narrátor pedig ismét Kristen Bell lesz. A sztori egyébként már egy Covid utáni világban fog játszódni, ahol mindenki be van oltva, és a dolgok visszatértek a normális kerékvágásba New Yorkban.

A sorozatnak az egyelőre Magyarországon nem elérhető HBO Max ad otthont, és valószínűleg hetiben kerülnek majd fel a részek.