Hoppá! Megvan, mikor tér vissza Billie Eilish!

Nyáron jön az énekesnő albuma!

Update:

Billie hivatalosan is bejelentette, hogy idén július 30-án érkezik a második stúdióalbuma, Happier Than Ever címmel.

Ez a kedvenc dolgom, amit valaha is csináltam, és rettentően izgatott és ideges vagyok, hogy végre ti is hallgatjátok majd

– írta Instagram oldalán.

A korongról egy új dalt is kapunk csütörtökön, hazai idő szerint este 6 órakor.

____________________

Korábban:

Billie Eilish már egy hete figyelmeztetett minket Instagram oldalán, hogy hamarosan izgalmas dolgokra számíthatunk, és ez így is lett! Tegnap egy pár másodperces videót osztott meg velünk, melyben egy vadiúj dalt is hallhatunk, ami egy ukulele ballada, a címe pedig Happier Than Ever, de ez még nem minden!

When I’m away from you, I’m happier than ever

– énekli Billie az új dalban.

A mai nap folyamán két plakát is megjelent London utcáin, egészen pontosan a Shoreditch nevű művész negyedben, melyekről kiderült, hogy az énekesnő várva várt második stúdióalbuma július 30-án érkezik szintén Happier Than Ever címmel!

Azt nem tudni, hogy korán rakták-e ki a plakátokat, vagy direkt a hivatalos bejelentés előtt kerültek ki, de mindenesetre már kibújt a szög a zsákból, így valószínűleg hamarosan Billie is bejelenti a hírt. Érdekesség, hogy a február végén megjelent, The World’s a Little Blurry című dokumentumfilmjét is hirdette ugyanebben a városrészben egy festménnyel:

Billie már az új érájához festette szőkére a haját, amivel egyből Instagram rekordot is döntött. A hatalmas sikernek örvendő első lemeze, a 2019-es When We All Fall Asleep, Where Do We Go? megjelenése óta egyébként olyan kislemezeket dobott piacra, mint a Bond-betétdal No Time to Die, a My Future, vagy a Therefore I Am, melyek közül az utóbbi kettő az új korongra is felkerül.