Nem hiszel a szemednek: befestette a haját Billie Eilish, egyből Instagram-rekordot döntött

Nyakunkon az új éra?!

Hát ez is megtörtént: búcsút intett a mára már szinte védjegyének számító, ikonikus zöld tincseinek Billie Eilish, és szőkére festette az egész haját. A napokban lezajlott Grammy díjátadó után felröppentek a pletykák, miszerint a fiatal sztár, aki egyébként fel is lépett, és két szobrocskát is hazavihetett az este folyamán, parókát viselt a gálán, és a közelmúltban történt nyilvános megjelenéseinél is, mert nem szerette volna idő előtt leleplezni az új hajszínét.

Most azonban megtette, és ez azt is jelentheti, hogy közelebb van az énekesnő második korongja, mint gondoltuk volna. Azt már korábban elárulta Stephen Colbert műsorában, hogy befejezte az albumot, és a hajszínváltással egy új éra veszi kezdetét!

Befestem a hajam, amint megjelenik a dokumentumfilmem. Egy korszak fog lezárulni ezzel, de ne aggódjatok, mert jön is az új éra

– mondta még februárban Billie.

Az új hajszínnel pedig egy Instagram-rekordot is megdöntött Billie, hiszen a képe rekordgyorsaság alatt érte el az egymillió lájkot: nem kellett hozzá több 6 percnél. Ezt a gyorsasági rekordot egyébként korábban Beyoncé, és Selena Gomez is tartotta már.

Billie 2019 tavaszán adta ki debütáló lemezét When We All Fall Asleep, Where Do We Go? címmel, amely hihetetlen sikereket ért el, nem mellesleg pedig 5 Grammy-t is bezsebelt vele. A korong után még jópár kislemezt adott ki, köztük a Bond-betétdal No Time To Die-t, vagy a Therefore I Am-et, amik egyfajta átvezetőként szolgáltak a két album között. Az debütáló éráját a februárban megjelent The World’s a Little Blurry című dokumentumfilmjével zárta le, már nem sok idő választ el minket az második lemeztől!