Megigéző dalt villantott Ashe hamarosan érkező debütáló lemezéről

Íme a When I’m Older!

Pontosan két hét múlva már teljes egészében is hallgathatjuk Ashe debütáló lemezét, mely találó módon az Ashlyn címet kapta, de addig is, amíg várunk, megosztott velünk egy új dalt róla. A When I’m Older címre keresztelt szerzemény az énekesnő szokásához híven valósággal megigézi a hallgatót, ahogy Ashe hangja összeolvad a nosztalgikusan ható zenei alappal.

Szövegét tekintve a dal egy szakítást dolgoz fel: az énekesnő sorra veszi mindazokat a dolgokat, amiket együtt csináltak volt párjával, és azt reméli, ha idősebb lesz, már nem fogja szeretni őt, és nem fog érte fájni a szíve.

A dal az április elején megjelent I’m Fine-t, és az azt megelőző, FINNEAS-szal közös Till Forever Falls Apart-ot követi, melyek mind-mind helyet kapnak az énekesnő első teljes lemezén.

A korongot tavaly nyáron készítette el Ashe, és igencsak személyes témákat boncolgat rajta az érzelmi bántalmazástól kezdve, amin átesett, egészen a bátyja haláláig. A megírása pedig abszolút nem volt mindennapi, hiszen az internettől és a technológiától teljes mértékben elszigetelve, a természetben történt: hogy mit nyilatkozott erről az énekesnő, arról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Az Ashlyn május 7-én kerül a boltok polcaira.