© Beth Garrabrant

Hihetetlen! Taylor Swift megdöntötte a Beatles 54 éves rekordját!

Szó szerint megállíthatatlan az énekesnő!

Az elmúlt hónapok során hihetetlen sikertörténetet tudhat maga mögött Taylor Swift, és úgy néz ki, ez egyhamar nem is fog befejeződni. Nemrég írtunk arról, hogy a tavaly decemberi evermore lemezével egy új Spotify rekordot állított fel, a második albuma, a Fearless újrakiadásával pedig most egy újabb rekordot döntött meg, amit nem is akárkik tartottak és nem is akármennyi ideig.

Az elismerést ugyanis 54 évvel ezelőtt minden idők egyik legismertebb bandája, a The Beatles állította fel, mikor is 364 nap leforgása alatt 3 listavezető albumot (Help!, Rubber Soul és Revolver) sikerült bezsebelniük hazájukban, az brit Official Chart album toplistán. Azonban azzal, hogy a Fearless (Taylor’s Version) a lista élére ugrott, és az előző két korongja, a folklore és az evermore is a csúcsra ért, Taylornak csupán 259 napra volt szüksége ehhez, így hivatalosan is megdöntötte az ikonikus együttes több, mint 5 évtizedes rekordját.

Az énekesnő tavaly júliusban lepte meg a rajongóit folklore című nyolcadik stúdióalbumával, majd kevesebb, mint fél évre rá, decemberben a kilencedik, az evermore is megérkezett, szintén meglepetésként. Mindkét korong hatalmas sikernek örvendett, az előbbivel pedig az év albumának járó díjat is bezsebelte az idei Grammy díjátadón.

Második albuma, a 2008-as Fearless újra felvett változata április elején látott napvilágot, és a már jól ismert klasszikusok, mint a Love Story és a You Belong With Me új változatai mellett 6 addig soha nem hallott szerzemény is helyet kapott rajta. Taylor egész karrierjét újraélhetjük a következő hónapok során, ugyanis az első hat lemezét mind újra felvette és kiadja. A pletykák szerint a következő a 1989 lesz és idén nyáron érkezik majd, ám ez egyelőre nincs hivatalosan bejelentve.